Gril Strend Pro Kamado Egg 16", priemer 33,50 cm, gril výška 73 cm, čierny, 40x57x97,50 cm

Kód: 2212436
516 € –21 %
Gril Strend Pro Kamado Egg 16", priemer 33,50 cm, gril výška 73 cm, čierny, 40x57x97,50 cm
516 € –21 % 404.50 € 337.10 € bez DPH
Skladom - doručíme do 2 až 5 pracovných dní
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Keramický Kamado gril na drevené uhlie, inšpirovaný japonskou rúrou na ryžu, nadchol v 60. rokoch gril majstrov na celom svete.
Keď ho raz vyskúšate, už sa ho nikdy nevzdáte, pretože gril disponuje výhodami, s ktorými tradičné grily súperiť nedokážu:
• 2 cm hrubá keramická stena
- vďaka nej je prijímané teplo, rovnomerne rozdeľované po celom vnútri grilu.
• Vzduchotesné veko
- gril pri spotrebovaní extrémne malého množstva paliva (až o 50% menej dreveného uhlia ako tradičné grily) dosahuje teploty v rozmedzí od 110 °C do 700 °C.
• Oválny tvar
- vďaka nemu sa v grile vytvára tepelný podtlak ako pri normálnej rúre, ktorý sa dá ovládať prostredníctvom posúvacieho vetráka na spodnej strane zariadenia čo umožňuje používať gril nielen na grilovanie, ale aj na pomalé pečenie (slowcooking) alebo na údenie.
• Teplomer na veku
- zobrazuje vnútornú teplou a uľahčuje jej reguláciu.
• Materiál a forma
- udržiavajú vlhkosť vo vnútri, takže grilované jedlo nevyschne a ostane vyslovene šťavnaté.
• Jednoduché čistenie
- gril sa po použití rozohreje na 350 °C, čím sa vo vnútri vypália sadze, tuk i zvyšky jedál.
2 vyklápateľné plošiny
- ponúkajú dostatok miesta na uloženie nápojov, jedla či príboru.
Nerezový stojan
- zabezpečuje stabilitu grilu a je vybavený tromi kolieskami na jednoduché presúvanie. 











Dodatočné parametre

Kategória: Grily
Šírka (cm): 40
Výška (cm): 97.50000000000000000000
Materiál: keramika, nerez
Odkladacia plocha: Áno
Plocha roštu: gril
Farba: čierna

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: